Få en erhvervsaftale allerede i dag

Med en erhvervsaftale hos iHelp.dk er i sikret den bedste og hurtigste service samt reparation, og nogle af Danmarks mest konkurrencedygtige priser på smartphone- og tablet reparationer. Vi præsenterer hermed nogle af de fordele, som du og dine medarbejdere får:

✓ MINIMUM 10% RABAT

Der gives en rabat på minimum 10% på alle reparationer. Denne rabat vil også kunne benyttes privat af alle jeres ansatte.

✓ TOP KVALITET RESERVEDELE

Alle vores reservedele er af den bedste kvalitet på markedet og derfor yder vi 24 måneders garanti på alle reparationer. Kvalitet og service er kendetegnene hos iHelp.dk. Vi lægger en dyd i at yde god service og gøre vores kunder tilfredse

✓ 2 ÅRS GARANTI

Der ydes 2 års garanti på alle reparationer.

✓ REPARATION ALLE UGENS DAGE

Alle reparationer foretages samme dag og er typisk klar indenfor 5-60 min. Bemærk, at vi tilbyder også tilbyder reparation af jeres enheder på hverdagsaftener og i weekenden.

✓ FAKTURERING

Reparationer skal ikke betales med det samme, der sendes en faktura direkte til virksomheden.

✓ 10% RABAT PÅ TILBEHØR

Ud over rabat på reparationer, får i altid minium 10% rabat på tilbehør.

Kontakt os

GOD KUNDESERVICE God kundeservice er et af kendetegnene ved iHelp. Vi er altid parat til at yde den bedste service og rådgivning. Alle opkald bliver besvaret inden for få minutter, og e-mails indenfor 24 timer.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search