Om iHelp

Vi er specialister i reparation af iPhone, iPad, men vi udfører også reparationer af andre mærker. Vi sætter en ære i at levere reparationer af absolut højeste kvalitet– derfor bruger vi udelukkende markedets bedste reservedele. Inden vi begynder reparationen, oplyser vi en fast pris for arbejdet.

I vores butik finder du tilbehør til iPhone, iPad, Samsung, Huawei, Sony, Motorola m.m., og vi står altid klar til at tage imod og vejleder dig også personligt i, hvordan du beskytter din enhed bedst muligt.

 

Hvorfor vælge os?

DYGTIGE TEKNIKKER

Hos iHelp har vi ansat de bedste teknikere og kan derfor sikre dig, en mobil reparation i høj kvalitet.

HURTIG SERVICE

iHelp udfører typisk reparationer under 30-45 minutter. Da vores butik er centralt placeret i Shoppen center, vil du også kunne gå en tur og nyde dens charme, eller tage på café men vi reparerer din enhed.

TOP KVALITET

Alle vores reservedele er af den bedste kvalitet på markedet og derfor yder vi 24 måneders garanti på alle reparationer. Kvalitet og service er kendetegnene hos iHelp. Vi lægger en dyd i at yde god service og gøre vores kunder tilfredse.

Kontakt os

GOD KUNDESERVICE God kundeservice er et af kendetegnene ved iHelp. Vi er altid parat til at yde den bedste service og rådgivning. Alle opkald bliver besvaret inden for få minutter, og e-mails indenfor 24 timer.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search